30 December 2010

MALAYSIA vs INDONESIA

ahahaha...
aku ni tak de la minat bol sesangat..
tapi bila dah melibatkan Malaysia aku kena ambik berat..:)
aku hepi gile la Malaysia menang dgn bergaya 4-2 lawan indonesia..
walaupun aku rase Malaysia menghadapi banyak ancaman dan cabaran especilly bila lawan dgn Indonesia ni..
mane tak nye..
semalam waktu maen pun kena ancam kat luar otel..
sampai team bola kita kena guard dgn polis Indon sebab takut penyokong Indon buat mogok..
aku puji la dgn safee sali..
banyak giler gol yang die sumbangkan..dah pulak die punyer gol tu buat aku teringat jer dalam otak..
lagipun team Malaysia main dgn baek gile..hantaran bola sume..ish..
KONKLUSINYA...TERE LA TEAM BOLA MALAYSIA..disebabkan korang menang rakyat Malaysia cuti 31 st December!!

No comments: