16 February 2011

~2 kain, 2 tudung~ dari dia...

ello kawan..:) muka baru lepas kemas rumah sikit-sikit..hehe..baru update lagu kat sebelah tu..semua lagu yang ada kat situ semua lagu kenangan dalam hidup aku tau..banyak makna lagu-lagu tu buat aku..kadang-kadang sdeyh aku dibuatnya..*-*
Dua malam semalam valentine kan? Aku tak sambut dan takkan pernah sambut..tapi aku teringat seseorang pada hari itu yang membuatkan aku rindu sangat waktu zaman tue..
ehemm..kisah lama okey..don't misunderstand with what I'm goona write..
Tadi aku ternampak sehelai tudung yang buatkan aku teringatkan segala-galanya tentang tudung tu..hurmmm...miss him so much..tapi tak leh miss lebeyh2x..sebab die dah ada awek baru..haha..:(
Aku tak sedeyh sebenarnye tapi bila aku teringat time tu aku rasa mcm kelaka sangat lah..yela..cinta monyet kan?
hehe..tapi kitorang ni cinta buaya sebab salu merajuk antara kitorang..
cuba korang bayangkan waktu form 1 sampai akhir form 2 aku dgn dia..memang lawak..mase tu pun belom matang lagi untuk loving2x ni..tapi aku sebenarnya start in love since darjah lima..!!hahacayer tak?aku pon tak caye..haaha..ado2x..
okey2x..2 TUDUNG & 2 KAIN..Korang tau tak ape kale kain ngan tudung tue?
kaler merah ngan biru laut..
sometimes, aku pelik tau..hidup aku banyak ada kaitan dengan warna biru dan merah..(banyak maksud aku dengan statement tu)..
Aku ingat lagi tyme tu bila dia nak bagi kain2x tu kat aku..Dia kata kain2x tu mak dia yang bagi..So, aku bagi la mak aku simpan..Tapi yang sedehnya aku dah tak ingat kain yang mane satu yang dia bagi..sebab mak aku banyak sangat simpan kain..huhu..
Sampai sekarang aku still single lepas putus dgn die..reason aku putus dgn dia memang kuat..1st sebab thn depan(time aku form 3) mesti blaja betol2x sebab PMR..2nd my family memang x galakkan aku bercinta time sekolah..sekarang aku dah senang single-mingle..tu la yang membuatkan hati aku ni blum terbuka untuk sesiapa sahaja yang minat..aku bukan sombong keyh..cuma berhati-hati..lepas ni kalau hati aku dah terbuka pon hanya utk org yang btol2x aku inginkan..hehe..memang itu pun impian perempuan kan?nak yang terbaik dalam hidup..
ok lah..salam jiwang!

No comments: