23 March 2011

SPM Result

Assalamualaikum...
Ni entri ke-2 buat hari ni..
Alhamdulillah..saye nak announce keputusan SPM saya yg saya ambil pd tahun2010..
-hehe, mcm gempak sgt jer result-
5 A 5 B
that is my spm result..
and I'm proud to hold that result..
Eventhough that is not a straight but it is okay according to my effort before sitting the exams..
THANK GOD..
Ni senarai terperinci tntang result saye :
  • Pendidikan Agama Islam : A+
  • Bahasa Melayu : A
  • Bahasa inggeris : A
  • Sejarah : A
  • Mathematic modern : A
  • Additional Mathematics : B+
  • English for science and technology : B+
  • Physics : B
  • Chemistry : Biology : B
Memang tak stret..tapi aku bersyukur sangat dpt result mcm ni..At least, aku tak de C utk sbrg subjek..mane tak nyer..time exam kat sekolah tak pnah science subjek dpt B..Tak kisah lah kalau org kate "Knp tak dapat A??"..or whatever..tapi saya sangat bertuah dpt result ni..
Kalau anda tgk result saya ni ada dua kelompok...yg saya dpt A suma subjek sastera yg saya memang dah jangka MESTI dapat A..tapi utk kelompok subjek yg saye dapat B adalah subjek sains..MY RESULT IS UNIQUE!!!
haha...Sebenarnye result ni menepati sasaran aku..walaupun tak stret, tapi result aku tak de C..
Ape pun aku tak pnah engalah utk grade akan dtg..aku nak tebus balik kegagalan sedikit aku di SPM ni..Doakan aku yer...
SALAM...

No comments: