20 May 2011

...Atok dapat anugerah UMNO...



Salam...pada tarikh 15 Mei 2011..Atok saye, Pn. Hjh Dara binti Hitam mendapat anugerah khas daripada UMNO iaitu Anugerah Veteran UMNO 2011..ni gambar atok time anugerah hari tu..
Sekarang Atok saya tak berapa kuat untuk berjalan..sebab tu atok pakai
wheelchair dan tak duduk atas kerusi jati mcm org sebelah die tu...Tapi, saye sbg cucu die memang salute la sama atok sebab pengorbanan atok dalam UMNO sgt besar..cuma org je yg tak nampak pengorbanan dan jasa beliau..ni lah die segala hadiah yg atok dapt..
YB yang hadir..


Korang nak tau tak aku ni keje sbg ape?

wartawan utk family aku je la..

Actually, aku lebih byk rakam video dari amik gamba...so, kalo legria tu aku dah pandai download,upload or many other load aku postkan yer...Balek dari anugerah tu kitorang terus beli KFC nak sambut ATOK...ye la..ptg nyer dah kena anta Faisal pulak masok asrama...so, KFC je la yg bole dpt time tu...ok lah..Cheers~

No comments: