12 July 2011

Silat Cekak Hanafi??

TUAN GURU SILAT CEKAK HANAFI
YM SYEIKH HJ MD RADZI BIN HJ HANAFI AL QADAHI
LOGO PERSILATAN

Salam~ :)
Hari ni saye baru jer daftar dalam Kelab Silat Cekak Hanafi UTHM...Alhamdulillah sumer dah settle....Wang pendaftaran sebanyak RM 60 dah pun dibayar....Sekeping gambar dah diberi...InsyaAllah minggu ni kot da boleh start latihan...harap2 sangat dapat belajar sampai tamat supaya boleh apply sikit dalam silat cekak ni time dekat luar nanti...ye la...dunia sekarang ni x menentu...kena ready jugak dari segi batin...mane tau tetibe ada org serang tau lah saye nak sekeh diorang macam mane ek? hahaha...*hati2 yer...

2 comments:

Muhammad Farhan b.Hassan said...

klu orng tu serang gne acid mcm mane???
hahaha..

:p said...

Mohon copy logo persilatan dari blog ni.