14 July 2011

Test Lukisan Kejuruteraan ku Yang Pertama....

Assalamualaikum w.b.t...
Gementar utk test LK a.k.a Lukisan Kejuruteraan dah pon ku buang dari hati dan perasaan ku sejurus selesai je kelas LK ku hari Isnin hari tu...
Perrggghhhh.....
Dengan membawa drawing block size A2 yang lebarnye lebih dari aku....
kekadang aku risau tgk takot aku punye 'kelebaran' di salah tafsir time aku bawak drawing block size A2 tu...
So, dengan slumber mumbe aku pon jalan la lepas kelas English for Academic Purposes ke makmal lukisan 1 dekat dengan padang golf dengan mimik muke separa connfident+ gigil+ takot+nebes++++...
I just wondering that today is my first day taking LK test...
So, maybe that's why, my hand's chill to the bone marrow when I wanna start to sketch and draw..
Errrr......time lecturer dah passing kan kertas soalan, aku dah risau sgt....
jantong aku bedebar-debar giler...
memang tak ley duduk diam, finally aku pon berdiri
*it's real friends...rase mcm ape je....
Dapat je soalan aku bace la....soalan first die je dah keliru aku dibuatnyer...
pastu lecturer cakap..."you may start to answer those questions, starting 0205pm till 0405pm..means 2 hours...
Aku dah gelabah time tu coz 2 jam untuk 3 soalan...
Oke....set...aku buat...
walaupun aku tau aku tak expert sangat dalam bab LK ni, tapi aku buat semua, tapi x tau betol atau tidakk...
Ohhhhh....aku dah terbayang dah mcm mane lah perasaan aku bila aku fail dalam LK ni...
Tapi bila aku fikir kan balek, aku rase dah cukup bagus aku dapat siapkan semua soalan*walaupun x betol sebab aku memang tak penah ade pon ilmu LK dalam diri aku nih....
At least, aku dah tambahkan lagi bidang aku dalam teknikal pulak*walaupun x expert...
ade jugak tau org tanye ' nape budak sekolah Sains masuk universiti teknikal?'
jawapan aku senang je..."dah rezeki aku kat sini, so, aku terima, and aku akan berusaha untuk dapatkan kecemerlangan yg aku idam2 kan selama ni walaupun dalam bidang yang TERSANGAT asing untuk diri aku sendiri....
Sekian,
pengalaman test LK pertamaku,
Salam.~~

1 comment:

micosey said...

belajar probability kan dalam addmath dulu ?
so relax ah . :)
kan dah buat semua,so there's probability wheher u'll get marks or not.
kalau x buat ,memang xdapat dah kan.. :)
hidup mesti cool~~!! :)
jom main kayak!! hahha