25 October 2011

# 3 kali Ke Pasa Malam #

Assalamualaikum ^.^
Ape khaba? sehat2 lah kan?

cuaca dunia saban hari ni agak tak stabil...
kejap hujan kejap panas...


bila panas, panas betol2...bila hujan,,pergghhh...lebat sgt lak...
mungkin tgh berubah musim ni...
well, malam2 gini tetibe rajin pulak kan nak update blog...
agak NOT IN MOOD sikit malam ni...


mcm2 bende jadik bukan saye yg nak..tapi
berlaku juge...
hurrmm...




hari ni supposed to be night market kat Putrajaya.
Korang tau, saye pegi pasa tu 3 kali dah untuk hari ni...
brape byk kali dah ulang alik masuk keluar pasar tu..
yela...asal masuk je terus hujan...
belari lah pi kereta...naseb tak basah coz dah awal2 ready payung..
Yela..
SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN la katakan
haaa...ni gamba payung...hehehe *tak de keje.. :P


...
so, x lah basah sgt...tapi jalan keluar dari tempat parking pasar tu sesak sikit..
so, lambat la sikit sampai umah.
Tapi tadi ade satu accident kecik jadik kat area parking kereta...
satu kereta masok longkang..
.mungkin ye la, hujan lebat kan?
so, tak nampak la jambatan tu...
tayar kereta dia tak cun lalu kat jambatan tu, so, terperosok ke dalam parit kecil...
x delah rosak terok sgt kereta tu..

tapi yg kesian nyer, time tu hujan lebat, jadik mcm tu pulak,
mungkin x ramai dpt membantu....
bila saye pegi pasa malam tu buat kali ketiga lepas amik cik puzi dari PUTRAJAYA SENTRAL...
ni haa signboard Putrajaya Sentral...
*ntah ape motif letak gambar ni tataw le..


direct terus pi, tgk tadi kereta yg accident tu dah takde...
Alhamdulillah, mungkin dah dpt pertolongan..

Perkara yg buat aku x de mood??
well, biaselah...bila fikiran ni dah bercelaru, tambahan pulak ade org desak2 lagi...
so, agak tension di situ...
tapi sekarang Alhamdulillah dah okey sikit...
tamo lah pk tentang ni lagi...menyedihkan hati jer..
hurmmm...

oke lah,, mate dah kuyu sikit...
Out dulu ya!
ASSALAMUALAIKUM~~

No comments: