13 October 2011

Holiday starts!

Assalamualaikum bloggers.. :)
Syukur sangat2 akhirnye datang jugak mood nak update my lovely bloggie ni haa...
walaupun tiap2 hari ade rase nak update, tapi tak ter'update2' jugak.. hehe
nak bitau ni, saye baru je abis FINAL EXAM untuk semester 1 ni..
Alhamdulillah lepas jugak saye sem 1 kat UTHM ni haa...
ari tu time final saye amik 4 subjek je namely
1.physics 1
2. algebra
3. pengantar pengajian Islam
4. Pengantar kenegaraan dan pembangunan Malaysia..
Antara empat2 subjek tu, saye paling takut giler kat Physics 1 tu haa....
dah lah lemah semacam je result nyer...
harap2 dpt lah lulus ea..
SEM depan pulak ade Physics 2..hahaha..memang sedap lah...
bila dah cuti ni, sometimes kite pun bingung ape nak buat kat umah kan?
itulah kadang2 keje nyer makan.tido.makan.tido..
Last2 bile naek Sem 2 nanti, semua org tgk kiter gemok suda..hehehe...
*suke ye saye...berat dah lebih tuuuuuttt kg pon tak sedar2 lagi..hehe
tapi saye timbang berat tu kat mesin yg salu ade kat shopping complexes tu...
so, maybe it'll not too accurate...might be my weight is tuuuuttt Newton right? who knows? hehe
* dah terkeluo dah ilmu fizik aku nih..
tu je lah nak bitau...HOLIDAY SAYE DA START!

No comments: