28 October 2011

KL mode!

Assalamualaikum~~
Haaa...nak habaQ mai, petang ni, nak berangkat ke KL satu family...
tujuan sebenarnyer nak berubat kat satu hospital kat sane...
bukan saye yg berubat ade lah ahli family yang sakit nak cube rawatan baru...
tapi utk org mcm kiter ni, satu bende dlm kepale nye ape?
ENJOY le!! haha...
tapi taley enjoy sgt...adik laki saye tu lom baik demam campak nyer..
.sian dye dok otel je lah nanti...
Harap2 happy la kami di sana..sebab kebetulan hari ni birthday adeQ saye yg pompuan tu...
* adeQ yg nakal tu..hehe...
okelah just a simple updates...
Enjoy your weekend Fellas! <3
:)

No comments: