19 January 2012

Nostalgia Rakan - Rakan Lama


Assalamualaikum~~
Malam tadi, teringat dgn kwn lama Si Ejah Tembam ni..
Kawan Lama kat Sains Miri dulu *lama sgt ke? hehe
Well, saye ade kelas Akidah Ketuhanan sebenarnye...dan muka Ustazah yarr sebijik kedak kwu Ejah,, 1st impression ku bila nangga Ustazah ya nak, aku ingat kawu bha...Ney tawuk ko dah tuka azam mok jadik ustazah nak??*Amiinnn...hikhikhik




Atas ni gambar ejah and I photoshoot sikit2 dgn geng2 GGS! hehe...teringat lak dgn ahli2 GGS ni...urmmm...tangga belakang tu time nak naek ari tu, mcm dah nak patah je tau..:) Bawah ni gamba2 photoshoot ngade2 geng GGS dulu..Oh ya! Tawu ke ape maksud GGS tu?

G - Geng
G - Geng
S - Surau


hahaha...kami ni tak lah alim mane..
Tapi dulu salu pegi surau bila tiba masenye especially time Ramadhan...
Siap goreng nugget sama2 kan? hehe...
teringat lah time tu.. :')
huhu..ape pun, aku nang sentiasa teringat ngan tokrang eventhough maybe tokrang sik brapa mok ingat aku... huwahuwa..*sedih di malam hari lah konon kan? :)
Sebenarnye ramai kawan2 yang aku rindu, bukan hanya mereka ni je...
yang daripada sekolah dulu2 pun sama...
kadang2 bukannye sebab ape tau, sebab teringat time kecik2 dulu kita buat perkara atau sumthink yg interesting bersama2..so, kenangan ade di situ...
Cuma, saye tak de gambar semua kwn2 saye...
Rindu jugak dgn Asmeeda kawan time SMK Riam dulu...Dia lah yg sama2 dgn saye time org tak berapa nak suka dgn sy time tu...
Ade sorang lagi, nama nya nabilah binti kamil...
Kawan lama kat SK Putrajaya 1...
Sangat merindui dia sebab semenjak pindah Sarawak dulu, terus lost contact...
Tiba2 pada satu hari tu, ade satu panggilan drpd phone ibu saye, rupa rupanya dia *nabilah...
Saye sgt2 tak sangka die akan call saye time tu...
tapi last2 sampai skrg dah tak dpt contact langsung dgn die...
Before pindah sekolah dulu, actually kami ni ade bermasam muka sekejap..tapi masing masing dah berbaik semula n kami sempat bertukar2 gambar before saye pindah...
Dia lekatkan gambar die cantik2 dalam satu buku yang berkunci...
Dia cakap, kalau rindu tgk ah gambar2 ni...
Honestly, sampai sekarang saye cuba mencari dia dlm fesbuk or mana2 lah..tapi still tak jumpa...
miss her so badly! :'((
kat mane lah die skrg kan? kalau lah dpt hang out dgn die dlm masa 1 hari pun, mesti kitorang tak habis2 nye bercakapppp je keje..hehe...
Well, betol kadang2 ade satu ayat mengatakan persahabatan tu lebih penting drpd sebuah percintaan........

No comments: