14 January 2012

Sesi Sapu Sapu Belog !

Assalamualaikum bloggers sekalian! :) *senyum siket ngee~~
hehe... Bila korang tengok title kat atas tu, ape pandangan korang? hehehe
Takde lah saye betul2 nak sapu belog nih...'Sapu' di sana bererti kasi mood la sama ini belog..
Lama dah tak update since last year kan? *lamanye last year tu kan? hekhek
Oke lah...Nak tahu reasons kenape saye dah lama tak update?
  1. Pertama ! Saye thn lepas ade sem break kot seminggu...Masa yg singkat tapi dipenuhi dgn pelbagai aktiviti family yang BEST! haha..*nanti saye cerita!
  2. Kedua ! Semenjak dua menjak ni, banyak test 1 yang dah start... nanti saye post jugak subjek ape tuh ye! :)
  3. Ketiga ! Banyak assignment yang kena buwat... macam2 jenis.. Dari yang report sampai ke presentation, lagi pegi ke 'komitmen' lain. hurmmm...
  4. Keempat ! Sebab Malas pun ade...hekhekhek...
Nanti aku cerita dari satu point ke satu point ya!
Jgn lupa follow cerita saye ye!
Sekian, trimas!
Assalamualaikum.. :)

No comments: