17 March 2012

Saja - saja - Part 1

Assalamualaikum semua !
Alhamdulillah , sekarang ni kalau ikutkan saye punya final dah nak hampir separuh perjalanan...
Dah lepas dah 3 paper tough2 belaka , next week ade lagi 3 paper yang lagi tough ya !
hehehe...Ni, nak bagitau , blog saye dah berubah wajah kan ?
Pakai fair & lovely sikit dah lawa kan ? hehehe..
Credit to my lil sistah http://peminatsetiajessiej.blogspot.com/ - Url blog die ...
kerana dah menolong saye edit blog...hehe...
Header tu saye buat sikit2 la ye... :)
Sebenarnya tahun ni , saye minat dgn gabungan warna biru dgn pink lembut ni , so , saye jadikan biru dan pink lembut ni sebagai warna tema belog saye.. :)
Saya tak paksa awk utk suka belog saye , tapi saye syg dgn blog saye ni ...
Tak caye tanye adik saye, setiap kali blog saye nampak buruk or salah edit ke ape ke , mesti saye melenting tau... Sebab ape, saye suka design blog yang comel2 tapi x crowded sgt.. Alhamdulillah walaupun x berapa perfect sgt belog ni , tapi at least dah berubah dari semasa ke semasa kan ? hehe... *bangga bangga
Tgh hujan lah sekarang ... Best tido ni ...hehehe...okelah kawan kawan , sedari sedara sekelian... Gue nak noktahkan post gue ini sampai di sini . Beso tak noktah tu ??
Goodbye ! Assalamualaikum ~~

No comments: